Aranykezelés

Az aranykezelést minden korosztályú és bőrtípusú vendég számára ajánljuk. Különösen a ráncos, atrófiás bőrön eredményez látványos hatást. Eredményessége a fiatalsághormonhoz hasonló. Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony, fiatalító hatása, mint ahogy az orvostudomány is széles körben alkalmazza különböző betegségek esetén és a plasztikai sebészetben.

Az arany hatása a sejtekre

Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait, közelebbről a sejtosztódást és a kollagén-elasztin szintézist. A bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét. Háromszor több vizet tud megkötni a bőrben, mint más hatóanyagok. Szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít. Elősegíti a hatóanyagok bőrbe való bejutását, „bezárását”. Gyulladáscsökkentő hatású.

Az aranykezelés pozitív hatásai

Fiatalít, növeli a bőr rugalmasságát, feszességét. Stimulálja a kollagén- és elasztintermelést, serkenti a bőrsejtek megújulását. Lifting hatású, javítja a bőr szerkezetét, hidratál és intenzíven táplál (jelentősen növeli a bőrsejtek nedvességfelszívó és nedvességmegtartó képességét).

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7. • Bejelentkezés: +36 20 562 1546