Férfikozmetika
Téves elképzelés, hogy a férfiak bőrének nincs szüksége kozmetikai kezelésre. A férfiak bőre ugyanolyan, mint a nőké, sokszor a borotvált területeken a szőrtüszőgyulladás miatt még érzékenyebb is lehet. Munkájuk gyakran szabadban, vagy extrém körülmények között történik. A szemek körül, a homlokon erősen ráncosodik, ráadásul kevesebb zsírpárnájuk van, mint a nőknek, így a támasztószövetekig bevágódnak a redők. Számukra is fontosak a házi ápolószerek, melyek természetes, vagy férfi illattal készültek. Nemcsak a bőr tisztítására lehet kozmetikát igénybe venni, hanem tápanyagdús relaxáló masszázsra, stresszoldásra is. Európában újból előtérbe került az a régi keleti szokás, hogy a karokat, hónaljat, mellet, hátat szőrtelenítik. Ez elsősorban egészségügyi és nem esztétikai szempont volt, manapság ez a trend megfordult. Ismerd meg az olasz VAGHEGGI cég férfi kozmetikumait! (arclemosó zselé, after shave balzsam, hidratáló, ránctalanító krém, szemkörnyékápoló krém, testápoló spray)

Vitalitás kezelés:
Bőröd a borotválkozástól valamint a külső tényezők hatására dehidratálttá vált? Próbáld ki ezt a kezelést! Enzimes bőrmegújítás után bőröd mélyebb rétegeit tápláljuk ultrahang segítségével és olyan hatóanyagokkal, melyek hosszútávon segítenek a regenerációban. A táplálást követően aromaterápiás arc-, nyak-, vállmasszázzsal zárul a kezelés.

Anti-Akne kezelés:
Ha hajlamos vagy a túlzott faggyúműködésre és arcodon jellemzőek a mitesszerek, gyulladtabb pattanások, ajánlom tisztító kezelésemet. Enzimes peelinggel bőrödet előkészítjük a kezelésre. Ezt masszázs követi, mely bőrödet még inkább felpuhítja, hogy a lehető legkevesebb sérüléssel járjon a tisztítás. A tisztítást követően olyan hatóanyagokat használunk, melyek gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, regeneráló hatásúak. A kezelést követően bőröd tisztább, kisimultabb lesz.

tovább…

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7. • Bejelentkezés: +36 20 562 1546