Iontoforézis

Az iontoforézis kezeléseket Dr Derm géppel végzem, mely cég Magyarország piacvezető elektrokozmetikai gépeket gyártó cége.

A galvánárammal kezelt bőrfelületen az erek kitágulnak, megélénkül a vérkeringés. Jobb lesz a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, fokozódik a bomlástermékek elszállítása, javulnak a bőr funkciói. Az értágító hatásnak köszönhetően a hatóanyagok felszívódása a többszörösére is felgyorsulhat.

Autopolar®

A galvánáram jó tulajdonságait megőrizve a Dr Derm fejlesztői egy új áramformát fejlesztettek ki, melynek segítségével elkerülhetők a galvánáramnál megismert mellékhatások. A microderm®2000 tehát új megvilágításba helyezi a galvánárammal történő kozmetikai kezeléseket.

Az új áramforma az autopolar®, amely az egyenáram módosított változata, egy speciális, komputerrel vezérelt áramforma, helyreállítja a sejtek eredeti töltését, hatékonyabbá teszi az iontoforézist, megakadályozza a kivörösödést, meggátolja a pH eltolódást. A hagyományos készülékekkel történő kezelések során, ha a kézi elektróda és a bőr közötti kontaktus megszűnik, a páciens áramütésszerű érzést tapasztal. Ez a kellemetlenség jól ismert a kozmetikába járó vendégek előtt, ezért sokan ódzkodnak az áramos kezelésektől. A microderm®2000 kezelőgépbe épített iontosoft páciensvédelmi elektronika figyeli a bőr és a kezelőfej közötti kontaktust, s azonnal beavatkozik, ha ez megszakad. Ha a kozmetikus az elektródát ismét a bőrhöz érinti, a készülék lassan és kíméletesen állítja vissza a teljesítményt a megadott értékre. Az új technikai megoldások révén azok a páciensek is visszatérnek, akik eddig idegenkedtek az iontoforézis kezelésektől.

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7. • Bejelentkezés: +36 20 562 1546