Kezelések különböző bőrtípusokra

Zsíros, gyulladásra hajlamos bőr: Fontos a rendszeres arctisztítás. Általában havonta, kéthavonta érdemes kezelésre járnod. A kezelések alkalmával kitisztítom azokat az elzáródott faggyúdugaszokat, amelyek később gyulladáshoz vezetnének. Nagyon fontos, hogy az otthoni kezelés is a bőrtípusnak megfelelő módon történjen. Olyan készítményeket ajánlok, melyek hosszútávon képesek bőrödet egyensúlyba tartani a kezeléseket követően.

Száraz, vízhiányos bőr: Léteznek olyan arckészítmények, melyek teljes mértékben visszaállítják a száraz bőr hidratáltságát. Ajánlom bőrtápláló kezeléseimet, melyek bőröd mélyebb rétegeit is feltöltik és táplálják. A kezelések alkalmával olyan hatóanyagokat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, melyek mind a zsírhiányt, mind a vízhiányt pótolják, ezzel bőröd újra sima, bársonyos lesz. A tápláló kezelések mellé ajánlott a téli időszakokban mikrodermabráziós bőrcsiszolást végezni a megvastagodott hám eltávolítására. A fenti bőrtípusnál az otthoni ápolás mellett érdemes havonta a mélyebb rétegeket is érintő tápláló kezeléseket igénybe venni pakolások és elektrokozmetikai eljárások segítségével. Kiemelten fontos az otthoni megfelelő ápolás és az optimális vízmennyiség fogyasztása.

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr: A felszíni hajszálerek fala meggyengül és kitágul. Általában hajlamról van szó, amely az idő előrehaladtával rosszabbodik. Fontos, hogy szinten tartsuk és visszafordítsuk a gyulladást. Ez esetben célirányos ápolás szükséges az érfalak megerősítésére. Ezek vitaminos (főleg C-vitamin) és nyugtató hatóanyagos termékek, melyeket a kezeléseimnél és az otthoni mindennapos bőrápolásba kell beépíteni.

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7. • Bejelentkezés: +36 20 562 1546