Mikrodermabrázió – Bőrfiatalítás

Nagyon jó eredményeket lehet elérni az érett, lassú anyagcserét folytató, enyhén ráncos, aknés, gyulladt, vastag felhámú heges, sebhelyes, pigmentfoltos, tág pórusú, mitesszeres bőrön. Egyenetlen bőrfelszín esetén arcon, dekoltázson, kézfejen kívül testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható ez az eljárás. A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódásának sebessége többszörösére nő. A mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben „radírozzuk” le. A változás már egy kezelés után is látható, de a hosszú távú eredményt kúraszerű alkalmazással lehet biztosítani. A kezelés időtartama: kb. 30 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. A beavatkozás teljesen fájdalommentes!

Mellékhatások: Leggyakrabban előforduló mellékhatás a bőrpír, amely főként a kezeléseket követő 24 órában jelentkezhet, de általában néhány órán belül megszűnik. Ennek kiküszöbölésére a kezelések végén bőrnyugtató krémet kap a vendég.

Utóápolás: A mikrodermabráziós kezelést követően 4 héten keresztül magas (min. 30 SPF) faktorú fényvédőkrémet kell használni. Kerülni kell a tűző napon való tartózkodást, és a szoláriumozást, ellenkező esetben előfordulhat a bőr barna foltosodása, amely igen nehezen tüntethető el. Mikrodermabrázió után 24 óráig kerüld a forró fürdőt, szaunázást, aktív sportolást, úszást. (A bőr ilyenkor még sérülékenyebb, védtelenebb a kórokozókkal szemben.)

tovább…

1113 Budapest, Zsombolyai u. 7. • Bejelentkezés: +36 20 562 1546